Muziek

Farid Bang strikt Khaled en French Montana voor nieuwe single Maghreb Gang

De Duits/Marokkaanse rapper Farid Bang heeft voor zijn nieuwe track Maghreb Gang de hulp ingeroepen van twee grote namen. Niemand minder dan Cheb Khaled en French Montana zijn namelijk te horen op zijn single. Ze zijn zelfs samen te zien in de bijbehorende videoclip. In Maghreb Gang zingt Khaled het refrein van de klassieker Abdelkader. …

Farid Bang strikt Khaled en French Montana voor nieuwe single Maghreb Gang Lees verder »

Mo Temsamani ali072 beslama

Mo Temsamani dropt nieuwe track Beslama met Ali072

De Marokkaanse-Nederlandse zanger Mo Temsamani heeft de officiële videoclip van zijn nieuwe single Beslama gedropt. Het nummer is een samenwerking met rapper Ali072 en bevat Arabische, Berberse en Nederlandse lines. De track is geproduceerd door IssyOnTheBeat en Cheb Rayan. Bekijk nu de videoclip!

Maroccino Amalou prod RD Music YouTube

Maroccino lanceert eerst solo track Amalou

Maroccino ken je misschien nog van zijn track Ma3andhom Wallou samen met Fo. Nu is de artiest uit Rotterdam terug met zijn eerste solo track Amalou. Het nummer is geproduceerd door R.D. Musiq. Bekijk de clip hieronder!

dystinct ya la laa

Dystinct dropt eerste Arabische track Ya La Laa

Dystinct heeft een nieuwe single uitgebracht: Ya La Laa. Het is zijn eerste track in het Arabisch. De bijbehorende videoclip verscheen vandaag op het officiële YouTube kanaal van Avalon, het label waar de Marokkaans-Belgische artiest onlangs tekende. De videoclip is opgenomen in Marokko. Bekijk ‘m hieronder!

X